Dogodki

Objavljeno dne:

Izobraževanje HL7 - Standardi v zdravstvu - posodobljena vsebina

 

Slovensko društvo za medicinsko informatiko – Sekcija HL7 organizira izobraževanje – spoznavno delavnico

Standardi v zdravstvu - posodobljena vsebina

Delavnica bo 6. in 7. marca 2019 v računalniški učilnici Medicinske fakultete v Ljubljani, Vrazov trg 2.

Program izobraževanja si lahko preberete na povezavi: Program izobraževanja

Na izobraževanje pa se prijavite na Prijavnica na izobraževanje HL7. Izpolnjeno prijavnico pošljete na naslov društva SDMI po navadni pošti ali skenirano po elektronski pošti na hl7@sdmi.si.

Vljudno vabljeni!

Objavljeno dne:

Kongres MI'2018

Spoštovani!

Ob 30. obletnici delovanja Slovenskega društva za medicinsko informatiko bo pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja v Termah Zreče od 14. do 16. novembra 2018 potekal jubilejni kongres MI'2018.
Oglejte si program kongresa in si za udeležbo rezervirajte drugi teden v novembru.
Prijavo na kongres lahko opravite na povezavi: prijava na kongres.
Za udeležence kongresa so v Termah Zreče pripravili ugodnejše cene nočitev, zato vam priporočamo, da rezervacijo izvedete preko povezave https://www.terme-zrece.eu/si/mi-2018.

Lepo vabljeni!

Objavljeno dne:

Spoštovani,

naj vas ob 30. obletnici delovanja Slovenskega društva za medicinsko informatiko ponovno povabimo na jubilejni kongres MI'2018, ki bo v Termah Zreče od 14. do 16. novembra 2018.

Oglejte si vabilo na kongres in si za udeležbo rezervirajte drugi teden v novembru.

Objavljeno dne:

MI'2018 - Povabilo avtorjem - podaljšan rok za prijavo prispevkov

Rok za oddajo povzetkov prispevkov za jubilejni kongres MI'2018, ki bo od 14. do 16. novembra 2018 v Zrečah, je podaljšan do četrtka, 31. maja 2018.

Spoštovani,

vabimo vas, da na kongresu SDMI v novembru 2018 aktivno sodeluje. Predstavite svoje projekte, informacijske rešitve, rezultate raziskav, načrte in poglede o uporabi sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij v zdravstvu. Podrobnosti o različnih oblikah sodelovanja na kongresu si oglejte v dokumentu Povabilo avtorjem, za pošiljanje povzetek prispevka za kongres pa si preberite Navodilo za oddajo povzetka prispevka.

Veselimo se že srečanja z vami.

Objavljeno dne:

Kongres MI'2018 - najava

Spoštovani,

ob 30. obletnici delovanja društva bo v Termah Zreče od 14. do 16. novembra 2018 jubilejni kongres MI'2018 z mednarodno udeležbo. Oglejte si prvo vabilo na kongres in si na koledarju označite drugi teden v novembru.