Strokovna srečanja

Objavljeno dne:

MI'2014 Boljše informacije za več zdravja

Spoštovani!

Vabimo vas, da na kongresu Slovenskega društva za medicinsko informatiko aktivno sodelujete.
Prosimo, pošljite povzetek vašega prispevka najkasneje do 31. 5. 2014.

Objavljeno dne:

Zaključki strokovnega srečanja

Slovensko društvo za medicinsko informatiko je skupaj z Ministrstvom za zdravje Republike Slovenije 13. novembra 2013 v Ljubljani organiziralo strokovno srečanje na temo uvajanja rešitev državnega projekta eZdravje, ki pod vodstvom Ministrstva gradi nacionalne zdravstveno-informacijske rešitve.

Objavljeno dne:

Uvajanje rešitev projekta eZdravje - poročilo in zaključki s srečanja

V sredo, 13. novembra je bilo v Jakopičevi dvorani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije na Miklošičevi cesti 24 v Ljubljani strokovno srečanje Uvajanje rešitev projekta eZdravje, ki sta ga organizirala Slovensko društvo za medicinsko informatiko in Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije.

Objavljeno dne:

ISHEP 2013 - poročilo s konference

Spoštovane članice in člani SDMI ter vsi,
ki vas področje medicinske informatike še posebej zanima!

Sredi novembra 2013 se je v Dubrovniku odvila izredno odmevna konferenca ISHEP 2013, na kateri je bilo prisotnih kar nekaj »imen« iz sveta zdravstvene informatike. Vsi smo se trudili, da gladimo poti medsebojnega razumevanja pretokov zdravstvenih informacij znotraj Evrope in tudi širše. Dovolite nam, da delimo svoje vtise z vami!

Objavljeno dne:

Srečanje SIZN 2013

V petek, 25. oktobra 2013 bo na Jelenovem grebenu pri Podčetrtku tradicionalno jesensko srečanje članov SIZN z naslovom Novosti s področja informatike v zdravstveni negi. Srečanje se bo začelo ob 17. uri. Program srečanja si lahko ogledate tukaj.

Objavljeno dne:

ISHEP 2013

Spoštovane kolegice in kolegi!

Čez slabih 14 dni se bo v Dubrovniku začela sedaj že tradicionalna konferenca ISHEP, kjer bo govora o interoperabilnosti skozi zdravstvenoinformacijske standarde. Konferenca bo potekala pod patronatom Ministrstev za zdravje obeh držav, so-organizatorja pa sta obe Društvi za medicinsko informatiko (SDMI in HDMI).