Kongres SDMI brez kotizacije

Spoštovani

Ob poplavi negativnih sporočil se najdejo tudi  nekatera pozitivna. To, kar vam tokrat sporočamo iz Slovenskega društva za medicinsko informatiko je eno takšnih.

Kot veste,  bo naslednji 5.11. 2020 potekal kongres, ki ga vsako drugo leto organizira SDMI. Tokrat bo potekal  preko spleta. Zavedamo se  pomanjkljivosti takega načina strokovnega komuniciranja, vendar je žal to edina možnost, ki ob zaostrenih epidemioloških razmerah pride v poštev. Vaše zdravje nam je izjemno pomembno. Sporočam vam, da smo uspeli s pomočjo sponzorjev zagotoviti dovolj finančnih sredstev, da bomo  sodelovanje na kongresu omogočili vsem brezplačno.  Verjetno bo to komu zmanjšalo skrbi glede prijave, kar je v teh napetih časih še posebej dobrodošlo.

Vabim vas torej, da se čimprej prijavite na kongres SDMI, ki bo potekal  preko spleta. Prijava vam omogoča tako neposredno spremljanje  dogajanj na kongresu kot tudi kasnejši dostop do predavanj, ki jih bi želeli pogledati po zaključku kongresa. Prav tako boste dobili možnost dostopa do  spletne izdaje zbornika.

Veselim se  srečanja z vami ob  strokovno izjemno zanimivem in aktualne srečanju.

Ostanite zdravi,

Ivan Eržen, predsednik SDMI

Skip to content